Advertisement

Caner Erkin Eski Eşi / Caner Erkin'in oğlu Çınar'a kayyum atanacak (Asena Atalay ... - Asena erkin (atalay), 2009 yılında futbolcu caner erkin ile tanıştı 7 aylık flörtün ardından 18 haziran 2010 tarihinde evlendiler.

Caner Erkin Eski Eşi / Caner Erkin'in oğlu Çınar'a kayyum atanacak (Asena Atalay ... - Asena erkin (atalay), 2009 yılında futbolcu caner erkin ile tanıştı 7 aylık flörtün ardından 18 haziran 2010 tarihinde evlendiler.. 2016 ocak ayında eşi caner erkin boşanma kararı alarak oğlu ile birlikte evi terk etmiştir. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin, boşandığı eşi asena atalay'dan oğlunu alabilmek için açtığı velayet davasını mahkeme reddetmişti. Eski eşi caner erkin'in nikah masasına oturduğu dakikalarda sosyal medyada paylaşım yapan asena 'ocak ayı gidilecek oyunlar' yazdı. Eski eşi asena atalay'la ilgili sessizliğini koruyan beşiktaşlı yıldız futbolcu caner erkin sonunda patladı! Eski eşi asena atalay tarafından birikmiş nafakalarını ödemediği gerekçesiyle icraya verilen erkin, bu borçları kısa bir süre asena atalay bu defa da oğlu çınar'ın masraflarını ödemediği gerekçesiyle eski eşini dava ediyordu.

2016 ocak ayında eşi caner erkin boşanma kararı alarak oğlu ile birlikte evi terk etmiştir. 2016 yılında 6 yıllık eşi asena atalay'dan boşanan başarılı futbolcu caner erkin, mahkeme. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin, instagram hesabından eski eşi sunucu asena atalay ve oğlu çınar ile ilgili açıklama yaptı. Amin anlamına gelen emojiler paylaştı. Asena atalay'ın babası oktay atalay, borcu yüzünden kapattığı mekanını tekrardan nasıl açtı?

Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay nereli? Asena Atalay ...
Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay nereli? Asena Atalay ... from img3.aksam.com.tr
Beşiktaşlı futbolcu caner erkin, boşandığı eşi asena atalay'dan oğlunu alabilmek için açtığı velayet davasını mahkeme reddetmişti. Futbolcunun gerekçesi ise eski eski eşler caner erkin ile asena atalay arasındaki nafaka krizinde şok gelişme! Mahkeme caner erkin'in açtığı davayı reddederek velayetin asena atalay'da kalmasına hükmetmişti. Beşiktaş'in futbolcusu caner erkin, eski eşi asena atalay tarafından şarkıcı berkay ile aldatıldığı iddiası uzun süre konuşulmuştu. Bunu öğrenen caner erkin sosyal medya hesabından oğluyla birlikte çekilmiş bir. Caner erkin, çocukları için ödediği nafakayı kendisine harcamakla suçladığı eski eşi asena atalay'a dava açıyor. Futbolcu caner erkin, 7 aylık hamile eşi şükran ovalı ile romantik hallerini etrafımda güçlü ve iyi kadınlar var şükür notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Oyuncu şükran ovalı ile dünyaevine giren beşiktaş ve milli takımın yıldız futbolcusu caner erkin, eski eşi asena atalay'ın başlattığı 120 bin tl'lik icra oyuncu şükran ovalı ile evlenen caner erkin'e bir yıl önce boşandığı eşi modacı asena atalay'dan icra şoku geldi.

Beşiktaş'in futbolcusu caner erkin, eski eşi asena atalay tarafından şarkıcı berkay ile aldatıldığı iddiası uzun süre konuşulmuştu.

Karşılıklı masalarda oturan caner erkin ile berkay eşleriyle aşk pozları verdi. Bilirkişi, çocuğa aylık 15 bin lira ödenmesi gerektiği yönünde görüş. Erkin, oğlunu görmüyor diyen atalay'a inat oğlu ile olan fotoğrafını paylaştı. Eşi asena atalay'dan boşanan beşiktaşlı yıldız futbolcu caner erkin'den eski eşine nispet yaparcasına bir paylaşım geldi. Caner erkin, oğlu çınar için ödediği nafakayı kendisine harcamakla suçladığı eski eşi asena atalay'a dava açıyor. Caner erkin, çocukları için ödediği nafakayı kendisine harcamakla suçladığı eski eşi asena atalay'a dava açıyor… futbolcunun gerekçesi ise eski eşinin, nafakayı borcu yüzünden kapanan maslak sahne'yi yeniden açan babası oktay bey'e aktardığı iddiası. Bir süredir birlikte olan caner erkin ve şükran ovalı, roma'da sade bir düğünle evlendi. Futbolcunun gerekçesi ise eski eski eşler caner erkin ile asena atalay arasındaki nafaka krizinde şok gelişme! Zaten asena, tiyatro ile ilgilenen biri değil' şeklinde yorumlara neden oldu.ardından da, eski eşi ile birlikte etiketlendikleri fotoğrafları hesabından kaldırdı. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin, 7 aylık hamile eşi şükran ovalı ile romantizm dolu fotoğraflarını instagram'da paylaştı. Oyuncu şükran ovalı ile dünyaevine giren beşiktaş ve milli takımın yıldız futbolcusu caner erkin, eski eşi asena atalay'ın başlattığı 120 bin tl'lik icra oyuncu şükran ovalı ile evlenen caner erkin'e bir yıl önce boşandığı eşi modacı asena atalay'dan icra şoku geldi. Atalay'ın velayet davasına karşılık açtığı 50 bin liralık nafaka davasında da erkin'in aleyhine bir gelişme yaşanmıştı. Fotoğraftaki listenin tam ortasında 'önce bir boşluk oldu gidince ama şimdi iyi' adlı oyunun yer alması 'caner'e iyiyim mesajı vermek istiyor.

Eski eşi caner erkin'in nikah masasına oturduğu dakikalarda sosyal medyada paylaşım yapan asena 'ocak ayı gidilecek oyunlar' yazdı. Bunun üzerine caner erkin'in eşi şükran ovalı, futbolcuyla 'mutlu mod' diye paylaşım yapıp asena atalay'a adeta nispet yaptı. Caner erkin ile şükran ovalı evliliği asena atalay'ı çileden çıkardı. Fenerbahçe'nin ünlü futbolcusu caner erkin geçtiğimiz aylarda eşi asena erkin'den boşandı. Asena erkin (atalay), 2009 yılında futbolcu caner erkin ile tanıştı 7 aylık flörtün ardından 18 haziran 2010 tarihinde evlendiler.

Caner Erkin'in Şükran Ovalı'lı paylaşımı eski eşi ...
Caner Erkin'in Şükran Ovalı'lı paylaşımı eski eşi ... from www.olay.com.tr
Şükran ovalı'nın caner erkin'in eski eşi asena atalay benzerliği magazin özel'e abone ol , her şeyden haberdar ol !!! 2016 ocak ayında eşi caner erkin boşanma kararı alarak oğlu ile birlikte evi terk etmiştir. Eski eşler caner erkin ile asena atalay arasındaki nafaka krizinde şok gelişme! Caner erkin şükran ovalı sinir krizi geçiren asena atalay, bu kez instagram'da erkin ile olan paylaşımlarını sildi. Bir süredir birlikte olan caner erkin ve şükran ovalı, roma'da sade bir düğünle evlendi. Beşiktaş'in futbolcusu caner erkin, eski eşi asena atalay tarafından şarkıcı berkay ile aldatıldığı iddiası uzun süre konuşulmuştu. Geçen hafta görülen velayet davası 14. Hamdi alkan ile eşi selen görgüzel arasındaki krizin nedeni belli oldu!

İlişkinin başladığını öğrendiğinde sinir krizi geçiren asena bu kez de eski eşi ile olan paylaşımlarını sildi.

Bunu öğrenen caner erkin sosyal medya hesabından oğluyla birlikte çekilmiş bir. Beşiktaş'in futbolcusu caner erkin, eski eşi asena atalay tarafından şarkıcı berkay ile aldatıldığı iddiası uzun süre konuşulmuştu. Caner erkin de bunun üzerine 7 yaşındaki oğlu çınar'ın velayetini talep etmişti. Asena atalay mahkemeden çıkarken karşı tarafla velayet konusunda anlaşma yok. Bilirkişi, çocuğa aylık 15 bin lira ödenmesi gerektiği yönünde görüş. Caner erkin şükran ovalı sinir krizi geçiren asena atalay, bu kez instagram'da erkin ile olan paylaşımlarını sildi. Eski eşi asena atalay'la ilgili sessizliğini koruyan beşiktaşlı yıldız futbolcu caner erkin sonunda patladı! Ben nafakadan, para davalarından vazgeçersem o da velayetten vazgeçiyor. Bir süredir birlikte olan caner erkin ve şükran ovalı, roma'da sade bir düğünle evlendi. Bilirkişi, çocuğa aylık 15 bin lira ödenmesi gerektiği yönünde görüş. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin, instagram hesabından eski eşi sunucu asena atalay ve oğlu çınar ile ilgili açıklama yaptı. Mahkeme, beşiktaşlı futbolcu caner'in 2016'da 6 yıllık evliliğini bitirdiği asena atalay'a aylık 10 bin lira. Asena atalay eski eşi caner erkin'in boşandıktan bir yıl sonra şükran ovalı ile evlenmesi üzerine mahkemeye başvurmuş ve çocuğu için bir dizi hak talebinde bulunmuştu.

Futbolcunun gerekçesi ise eski eşinin, nafakayı borcu yüzünden kapanan maslak sahne'yi yeniden açan babası oktay bey'e aktardığı iddia edildi. Bir süredir birlikte olan caner erkin ve şükran ovalı, roma'da sade bir düğünle evlendi. Geçen hafta görülen velayet davası 14. Atalay'ın velayet davasına karşılık açtığı 50 bin liralık nafaka davasında da erkin'in aleyhine bir gelişme yaşanmıştı. Oyuncu şükran ovalı ile dünyaevine giren beşiktaş ve milli takımın yıldız futbolcusu caner erkin, eski eşi asena atalay'ın başlattığı 120 bin tl'lik icra oyuncu şükran ovalı ile evlenen caner erkin'e bir yıl önce boşandığı eşi modacı asena atalay'dan icra şoku geldi.

Asena Atalay eski eşi Caner Erkin'le uzlaşmadı | Fiskos ...
Asena Atalay eski eşi Caner Erkin'le uzlaşmadı | Fiskos ... from im.haberturk.com
Asena erkin (atalay), 2009 yılında futbolcu caner erkin ile tanıştı 7 aylık flörtün ardından 18 haziran 2010 tarihinde evlendiler. Zaten asena, tiyatro ile ilgilenen biri değil' şeklinde yorumlara neden oldu.ardından da, eski eşi ile birlikte etiketlendikleri fotoğrafları hesabından kaldırdı. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin, kendisine icra takibi başlatan eski eşi asena atalay'a çok sert göndermede bulundu. 29 ocak 2016 tarihinde boşandılar. Asena atalay eski eşi caner erkin'in boşandıktan bir yıl sonra şükran ovalı ile evlenmesi üzerine mahkemeye başvurmuş ve çocuğu için bir dizi hak talebinde bulunmuştu. Caner erkin şükran ovalı sinir krizi geçiren asena atalay, bu kez instagram'da erkin ile olan paylaşımlarını sildi. Caner erkin ile şükran ovalı evliliği asena atalay'ı çileden çıkardı. Caner erkin, çocukları için ödediği nafakayı kendisine harcamakla suçladığı eski eşi asena atalay'a dava açıyor… futbolcunun gerekçesi ise eski eşinin, nafakayı borcu yüzünden kapanan maslak sahne'yi yeniden açan babası oktay bey'e aktardığı iddiası.

Beşiktaşlı futbolcu caner erkin, aylık 50 bin lira isteyen eski eşi asena atalay'a karşı nafaka davasını kazandı.

  caner erkin 'in şükran ovalı'lı paylaşımı eski eşi asena atalay'ı kıskandırdı. Ben nafakadan, para davalarından vazgeçersem o da velayetten vazgeçiyor. Caner erkin, oğlu çınar için ödediği nafakayı kendisine harcamakla suçladığı eski eşi asena atalay'a dava açıyor. Caner erkin, oğlu çınar'ın velayetini almak için eski eşi asena atalay'a açtığı dava olumsuz sonuçlanmıştı. Caner erkin, çocukları için ödediği nafakayı kendisine harcamakla suçladığı eski eşi asena atalay'a dava açıyor. Uzun müddet caner'i aldattığı iddia edilen asena'nın kira geliri şok etti. Caner erkin şükran ovalı sinir krizi geçiren asena atalay, bu kez instagram'da erkin ile olan paylaşımlarını sildi. Asena atalay mahkemeden çıkarken karşı tarafla velayet konusunda anlaşma yok. Caner erkin, çocukları için ödediği nafakayı kendisine harcamakla suçladığı eski eşi asena atalay'a dava açıyor. Caner erkin'in bu mesajından kısa bir süre sonra eski eşi asena atalay allah akıl versin. Caner erkin, çocukları için ödediği nafakayı kendisine harcamakla suçladığı eski eşi asena atalay'a dava açıyor. Atalay'ın velayet davasına karşılık açtığı 50 bin liralık nafaka davasında da erkin'in aleyhine bir gelişme yaşanmıştı. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin'in velayetini almak için dava açtığı oğlu çınar ve eski eşi asena atalay mahkemede ifade verdi.

29 ocak 2016 tarihinde boşandılar caner erkin. Beşiktaş'in futbolcusu caner erkin, eski eşi asena atalay tarafından şarkıcı berkay ile aldatıldığı iddiası uzun süre konuşulmuştu.

Posting Komentar

0 Komentar